Angajaţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Giurgiu au intervenit, între 25 şi 28 martie, la 52 de intervenţii SMURD, două incendii la locuinţe, două de maşini, un incendiu furaje, dar au intervenit şi la sprijinirea celor de la Ambulanţă pentru transportul unei persoane supraponderale la spital.

Potrivit unui comunicat de presă al ISU Giurgiu, în cazul intervenţiilor SMURD cele mai frecvente simptome prezentate de pacienți au fost: hipertensiune arterială, cefalee, vertij, tahicardie, traumatisme.

Apoi, pe 26 martie, ora 19.20, I.S.U. ,,Vlaşca,, al jud. Giurgiu, a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Dăița, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

S-a constatat că incendiul se manifesta în una din încăperi. S-a intervenit pentru stingerea incendiului înainte ca acesta să se propage. Au ars elemente de mobilier și textile.

Pe 27 martie, ora 10.53, I.S.U. ,,Vlaşca,, al jud. Giurgiu, a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Săbăreni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o șiră de paie.  S-a constatat că ardea o șiră de paie cu pericol de propagare la întreaga gospodărie. S-a intervenit pentru stingerea incendiului înainte ca acesta să se propage. Au ars aproximativ 2.000 kg paie.

Tot pe 27 martie, dar la ora 20.19, I.S.U. ,,Vlaşca,, al jud. Giurgiu, a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină la km 34 pe Autostrada A1 sensul de mers către București, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

„La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă aparținând Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal. După executarea recunoașterii s-a constatat că ardea generalizat un autoturism. S-a intervenit pentru stingerea incendiului. A ars autoturismul marca Citroen Xara Picasso în totalitate și aproximativ 500 mp vegetație uscată”, este menţionat în comunicatul ISU Giurgiu.

Pe 27 martie, ora 22.04, I.S.U. ,,Vlaşca,, al jud. Giurgiu, a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină la km 23 pe Autostrada A1 sensul de mers către București, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

„Ardeau materialele combustibile din partea din față a autoturismului cu pericol de propagare la întregul autoturism. S-a intervenit pentru stingerea incendiului. Au ars componentele combustibile din compartimentul motor al unui autoturism marca BMW 530”, mai anunţă pompierii giurgiuveni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.