Un Mărţişor nepreţuit- pe care îl va purta la piept câteva luni, dar în suflet şi-n minte întreaga viaţă- a primit Sorina, o giurgiuveancă în vârstă de 28 de ani.

Micuţa ei, sănătoasă şi frumoasă, a venit pe lume chiar pe 1 martie, fiind singurul copil născut la Maternitatea din Giurgiu într-o zi atât de specială.

Un gest special s-a gândit să facă, din nou, şi Petronela Săndulescu. Liderul femeilor social-democrate din municipiul Giurgiu le-a dus, astăzi, mămicii şi fetiţei ei o splendidă floare, dar şi câte un mărţişor norocos.

DSC_0015 DSC_0017

„Iubesc toţi copiii, dar, de asemenea, eu fiind născută pe 3 martie, am o slăbiciune pentru cei care vin pe lume în această lună. Am mai simţit o asemenea emoţie şi la începutul lui ianuarie, când am mers cu un dar la mămica singurul copil care s-a născut la Giurgiu, de Revelion. Le doresc tuturor sănătate, micuţilor să se facă mari şi să aibă succes în viaţă!”, ne-a spus Petronela Săndulescu, după vizita de la Maternitatea Giurgiu.

Emoţionată şi bucuroasă, Sorina a primit gestul exact aşa cum este, unul sincer şi demn de urmat, a mulţumit pentru vizită şi ne-a spus că abia aşteaptă să-şi cunoască fetiţa.

Cătălina Sfetcu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.