Ăl mai silitor „elev” liberal, preamultstătătorul pe Facebook, denimicscriitorul şi detoate… admiratorul sau mârâitorul(aş fi zis muşcătorul, dar ăia nu-s colţi), după caz, întru a şefului satisfacţie, Mihnea Boerescu, a venit şi la ultima şedinţă a Consiliului Judeţean cu temele pe jumătate făcute.

Sincer, domnule Boerescu, e jenant, la valoarea dumneavoastră, să acceptaţi să repetaţi, la nesfârşit, întrebări pe care le-a mai adresat şeful, aproape în acelaşi mod, cu aceleaşi cuvinte, în mai multe alte contexte. Îmi amintesc că, pe vremuri, când filmam la Bolintin un candidat propus de dumitale şi apoi respins tot de dumitale, eraţi ceva mai înfipt în relaţia cu coşeful. Vă mai amintiţi?DSC_0139

V-a cam dovediiit! Sau nu e aşa, ci e aia cu interesul… naţional?

În fine, pot înţelege chestia asta: „Mare boss, noi te iubim…!”, cel puţin până după alegeri. Dar treaba cu: Că ca tine nu găsim. A, ba da, că dacă nu câştigi, îţi dăm la gioale, urât de tot, cum ţi-am mai dat-o, când eram în cârdăşie cu Mustăţea… E asta nu prea înţeleg cum de-o acceptă coşefii ăştia. La nesfârşit, exact!

Asta a fost introducerea. Acum, silitor elev liberal, scoateţi o foaie de hârtie şi notaţi: Tema Euro Grup Tehno- societate în subordinea CJ Giurgiu şi intrată în insolvenţă(şi nu Tehno Euro Grup cum aveaţi, cred, trecut pe fiţuică) este una bună, demnă de luat în seamă, de cercetat şi de dat mai departe. Mai ales de către organele abilitate, adicătelea.

E interesant şi ce s-a întâmplat înainte, în timp ce, dar şi după şi cum de a ajuns subiect electoral în sânul aceluiaşi partid…

Pe de altă parte, e interesant şi punctul de vedere al „dujmanului” liberal Vasile: cică lucrările, serviciile etc., de-a lungul vremii, au fost scoase la licitaţie, conform legii, iar societatea din subordinea CJ a pierdut. Cică, deci, societatea dragă liberalilor n-ar mai avea obiect de activitate, dar şi că Euro Grup asta ar cam fi fost, de fapt, o căpuşă, aşea, una mică şi prietenoasă. Bine, acum, uite, să nu fim răi: silitorul liberal Boerescu a cerut doar găsirea unei soluţii de resuscitare, însă „dujmanul” liberal Vasile i-a „tăiat” microfonul, macaroana, mămăliga şi tot ce mai poate fi tăiat. De zici că liberalii şi-au cumpărat CJ-ul ăsta, pe cuvânt!

Însă, de ce am zis că-s temele făcute pe jumătate? Păi, tocmai d-asta. Că ne luaţi de neştiutori. Toată lumea cunoaşte sau va cunoaşte, poftiţi!, faptul că, potrivit legii, serviciile, lucrările etc. trebuie scoase la licitaţie. Da? Dar cum de, înainte, societatea Euro Grup le-a câştigat pe multe dintre acestea şi acum nu?

La fel de trist este că, la valoarea dumneavoastră, aţi venit să cereţi soluţii, să faceţi pe multpreapăsătorul abia acum, la final de mandat, în prag de campanie electorală, deşi sunteţi consilier judeţean de la început! Uite, d-aia, nu vă cred eu! Înţelegeţi?

A, şi cum era: dacă tăceaţi, geniali rămâneaţi? Întocmai!

Cătălina Sfetcu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.