Vicepreşedinte al PSD Giurgiu, Cristian Marciu, a făcut acest anunţ în cadrul celei mai recente conferinţe de presă.

„Suntem în discuţii şi în contact permanent cu preşedinţii organizaţiilor locale PSD şi cu actualii edili pentru a pregăti dosarele şi platformele electorale cu care ei se vor prezenta în faţa alegătorilor. Cred că munca noastră de până acum, sprijinul acordat primarilor pentru a-şi duce la bun sfârşit proiectele de dezvoltare, o să-şi spună cuvântul şi de această dată”, a spus Marciu.

El a continuat pe această idee, atrăgându-le atenţia celor de la alte partide să vină cu proiecte, în competiţie, nu doar să vorbească despre acestea.

„Am văzut că sunt unii care zic că vor să ne batem în proiecte. Cele de până acum sau cele ce vor urma? Pentru că, până acum, ei nu prea au avut proiecte. Eu consider că, pentru judeţul Giurgiu, cel mai bine este să continuăm, să fim alături de primari, să-i ajutăm, să-i îndrumăm să depună şi să câştige proiecte europene, dar şi naţionale. Aceasta, ca toţi cetăţenii să fie mulţumiţi de activitatea celor care le-au condus destinele în ultimii 4 ani”, a precizat Marciu.

O recomandare similară are pentru adversarii politici şi purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc. „Celor de la PNL le recomand să lase deoparte cancan-ul, bârfele, şi să vină cu proiecte concrete. Noi, cei de la PSD, putem veni în faţa oamenilor cu rezultate”, a specificat, în aceeaşi conferinţă de presă, Cuc.

C. Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.