Poliţiştii giurgiuveni au venit cu detalii despre “furturile” din ultima perioadă şi au prezentat informaţii despre hoţi, dar şi despre pradă, marţi, 19 ianuarie, în comunicat de presă.

Astfel, conform documentului, în prezent, sunt cercetaţi doi tineri, de 19, respective 21 de ani, din  Daia, după ce au fost acuzaţi de o vecină că i-ar fi furat, în noiembrie, anul trecut,  o combină muzicală audio, o bicicletă și produse alimentare, bunuri în valoare de aproximativ 2.500 lei.

Din fericire, femeia şi-a recuperat bunurile.

Tot în Daia, dar, de data aceasta, în culpa este un minor, de 14 ani, acuzat că a furat un televizor din casa unui bărbat.

“În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii Secției nr. 7 de Poliție Rurală Băneasa și Postului de Poliție Daia, în data de 18.01.2015, a fost identificat un minor, de 14 ani, din comuna Daia, sat Plopșoru, județul Giurgiu, bănuit de comiterea furtului. Totodată a fost recuperat televizorul sustras și predat părții vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate”, precizează oamenii legii.

Apoi, pe 18 ianuarie, în municipiul Giurgiu, a fost prinsă o tânără, din urbe, în vârstă de 32 de ani, care a furat dintr-un magazin mai multe produse cosmetice.

Bunurile, în valoare de 24.50 lei, au fost recuperate în totalitate și predate reprezentanților magazinului.

În aceeași zi, tot în municipiu, polițiștii l-au depistat și pe L. S., un bărbat de 45 ani, din comuna Găujani, județul Giurgiu, care a sustras din incinta unui magazin din municipiul Giurgiu un set insigne LED, o folie LED și un set de instrumente muzicale.

Bunurile, în valoare de 95,80 lei, au fost recuperate în totalitate și predate reprezentanților magazinului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.