Pe pagina sa de Facebook, liderul TSD Giurgiu a postat un mesaj, atât pentru colegii săi tineri, cât şi pentru seniori, dar mai ales pentru întreaga clasă politică, pentru toţi tinerii, pentru toţi românii.

„Sunt ferm convins că stă în puterea noastră, a generației tinere să ne construim viitorul pe care ni-l dorim, dar pentru asta trebuie să fim mai optimiști, sa fim deschiși către binele care deja ne înconjoară. Trebuie să ne încăpățânăm să vedem că și in ‪#‎România se poate. Se pot întampla multe lucruri bune. Putem ținti cât mai sus.

Avem nevoie mai mult ca oricând să fim cinstiți și deschiși unii față de alții si, mai ales, față de noi înșine.

Ne revine un rol foarte important, noi avem obligația să reușim. Cred cu tărie că noi suntem generația de politicieni așteptată de societate, de tinerii de aceeași vârsta ca noi. Trebuie să tragem un semnal de alarmă generației de tineri care nu mai este interesată de politică, cei care s-au refugiat în alte domenii, să dăm semnalul că au de ce să se implice. Oamenii sunt sătui de clasa politică și așteaptă, au speranța că va veni acea generație care să reprezinte interesele lor, o clasă politică in care să creadă.

Felicitări noului Preşedinte al ‪#‎TSD – Gabriel Gpp Petrea ! Un om extraordinar, un om foarte organizat, ştie tot, un ajutor senzaţional, un partener şi deja un prieten de peste 2 ani de zile ! Sunt convins că TSD va creşte foarte mult în perioada GPP !

Dincolo de orice punct de sosire este unul de plecare. Dincolo de orice reuşită e
o altă încercare… Felicitări şi mult succes pe viitor – Podasca Gabriela-Maria!

Şi aş mai vrea să menţionez pe cineva, este o onoare să avem în rândurile noastre un om excepţional, un cadru didactic universitar, un om care sunt convins că este onorat să fie astăzi alături de noi, Andrei Tinu.

Noi suntem #TSD-ul, noi suntem cei care avem puterea de a da restart şi de a porni din nou la drum şi împreună, ca o familie, ca o echipă, o vom face!
Generația de astăzi trebuie neeapărat să trăiasca într-o comunitate ce și-a păstrat bogăția sufletească.

Defapt sunt convins că noi toți merităm o ‪#‎Românie care își afirmă valorile și respectul pentru ceilalți.

O Românie în care să putem munci cinstit și trăi demn in același timp.

Cred în forța românilor de a-și îndeplini ‪#‎visele.

A sosit momentul să vrem mai mult de la #România și să oferim mai mult României !

#TSD ‪#‎EchipaCastigatoare ‪#‎TSD2020 ‪#‎TSDGiurgiu„, a scris Dragoş Udvuleanu pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Pagina de Facebook a TSD Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.