Subiectul? Acelaşi. Înlocuitorul lui Răzvan Cuc. Un subiect politic, desigur, rar se contrează pe chestii administrative. Cine? Liberalii între ei… Paradoxal.

Ca să-i arate muşchii proaspăt propusului pentru excludere din PNL, Vasile Mustăţea, colegul lui- Mihnea Boerescu- cel care, odinioară, îi lua apărarea şi-l sprijinea şi-l pupa şi-l doamne, doamne, ce-l mai domnea, şi-a îndeplinit „misiunea”. A reuşit să transforme şedinţa într-un circ, cum bine au notat şi alţi colegi de-ai noştri. Nu înţelegem, totuşi, cum lor, liberalilor, li s-o părea că dă bine la public să te cerţi(pe chestii politice, atenţie!) în plină şedinţă, la CJ, nu la partid(cum la fel de bine a observat şi Constantin Buduru- cel care le-a cerut liberalilor să-şi rezolve problemele în afara instituţiei).

(Să nu ne luaţi că nu-s politice, că dacă Mustăţea nu era picat în dizgraţie, tăceaţi şi ridicaţi mâna, e demonstrat! )

Nu înţelegem cine i-a învăţat pe aceiaşi menţionaţi că aşa-şi demonstrează superioritatea faţă de cei din alte partide, cu agresivitate! Nu înţelegem cu ce ajută Boerescu PNL-ul, prin modul cum se comportă în CJ, repet, după ce, în urmă cu câteva luni, se răţoia la oricine îndreznea să-l atace pe Mustăţea?

La fel de neînţeles este şi cum de le face plăcere copreşedinţilor PNL Giurgiu să vadă că aşa ceva se întâmplă în numele lor! Aoleu, o să ziceţi că voi nu ştiţi, că vă „disociaţi”, că Boerescu e greu de oprit?

Invităm giurgiuvenii să se uite la televiziunile locale, unele probabil chiar vor transmite integral scandalul, ca să spună şi ei dacă le place ce se petrece acolo!

Câteva ore a durat, aşadar, şedinţa extraordinară a CJ Giurgiu, marţi, 8 decembrie, iar dezbaterile au fost interminabile cu privire la cazul lui Gheorghiţă Mihai, propus de PSD pentru a-i lua locul lui Răzvan Cuc.

DSC_0029Mai întâi, Boerescu(foto sus, mijloc) a cerut amânarea punctelor suplimentare pe motiv că introducerea acestora, în aceeaşi zi, ar fi devenit o practică. Vasile Mustăţea s-a adresat, ulterior, vicepreşedintelui Dumitru Gavrilă şi l-a întrebat dacă mai are cumva susţinerea consilierilor PNL.

„Da, e reciproc, dacă dumneavoastră susţineţi PNL, PNL vă susţine pe dumneavoastră!”. Bravos! Aşa, copii, să nu faceţi politică acolo!

Apoi, întrebat de Adriana Buga de ce se insistă pe propunerea PSD de înlocuire a lui Cuc, Mustăţea i-a reamintit cazul lui Ion Mateescu(PNL). Pe care şi dumneaei, probabil, l-ar fi votat de vreo cinci ori…DSC_0306

Şi tot aşa, ba Ciobanu, ba Boerescu, ba cu microfoane tăiate, ba cu „a fost o formă de politeţe, dar n-ai cu cine” sau „dacă nu…, o să vă rog să evacuaţi sala!”, „nu v-am dat cuvântul!” etc.

Boerescu şi ceilalţi liberali, „în semn de protest”- deşi n-au spus faţă de ce protestează(deh, e la modă, pardon!) au rămas pe scaune. Adică, au refuzat să voteze. Tare „simpatic” a fost dl. Mihnea când a menţionat că tre’ să se consemneze, totuşi, că e acolo(să nu piardă indemnizaţia, cumva?).

Ce show, ce frumos, şi-aşa n-aveaţi ce vedea la tv, că marţi seara e plictiseală mare!

Păi, oameni buni, uitaţi-vă bine, că s-ar putea să mai vină o dată să vă pupe mâinile, să vă consulte la ochi şi la inimă, să vă jure că dacă ajung ei acolo veţi trăi ca-n Dallas. Şi, de fapt, să-i mai vedeţi, întreprinzători cum sunt, cum îşi trag la gioale politic vorbind, că aşa ne-am învăţat. Să-şi tragă la gioale ei cu alţii, dar mai ales ei între ei.

REDACŢIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.