Parfumuri, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte-per total 1.800 de bunuri, având însemnele unor mărci protejate, dar susceptibile a fi contrafăcute, au fost confiscate de poliţiştii giurgiuveni, în noaptea 17 spre 18 noiembrie.

Reprezentanţii Poliţiei Giurgiu au tranmis joi, 19 noiembrie, că marfa a fost confiscată din două autocare oprite în trafic, în municipiul Giurgiu.

Autocarele, ce aparțineau unor firme de transport public de persoane,  efectuau curse regulate pe relația Turcia – România.

„În urma verificării călătorilor, bagajelor şi mijloacelor de transport au fost identificați C. D., de 56 ani, cetățean turc și cetățenii români P. V., de 29 ani, din municipiul București și  G. F., de 31 de ani, din comuna Brăhășești, județul Galați, care transportau, fără a deține documente legale de proveniență, 1.100 de produse cosmetice și parfumuri, purtând numele unor mărci de protejate pe teritoriul României și cantitatea de 762 obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, ce poartă însemnele unor mărci protejate care prezentau indicii de a fi contrafăcute”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Giurgiu.

Valoarea mărfurilor este de aproximativ 150.000 lei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.