Aşa cum au promis doamnele de la organizaţia municipală a Femeilor Social-Democrate, activităţile organizate de ele cu şi pentru femeile din Giurgiu vor continua.

După ce, în primăvara acestui an, au desfăşurat o amplă acţiune pe teme de sănătate şi frumuseţe- obţinute prin alimentaţie echilibrată şi mişcare, doamnele din OFSD vin cu un nou eveniment.

Despre acesta a vorbit joi, 19 noiembrie, în conferinţă de presă, liderul doamnelor social-democrate din municipiu, Petronela Săndulescu.

„Pe 24 noiembrie este marcată Ziua Internaţională Împotriva Violenţei asupra Femeilor. Considerăm că nu există nicio circumstanţă atenuantă pentru ca o femeie să fie agresată. Trebuie să luăm măsuri, în continuare inclusiv în ceea ce priveşte conştientizarea lor pe această temă. Trebuie să luăm atitudine, în continuare. Pe 26 noiembrie, de la ora 17.00, la Casa Românească, OFDS Giurgiu organizează o acţiune pe această temă, eveniment la care va veni, ca invitat special, o femeie psiholog din Bucureşti care va răspunde tuturor întrebărilor doamnelor invitate ”, a anunţat Săndulescu.

Ea a menţionat că şi pe 25 noiembrie vor fi activităţi specifice zilei respective.

Pe de altă parte, Petronela Săndulescu a salutat decizia demnitarilor privind declararea zilei de 1 octombrie -Ziua Luptei Împotriva Cancerului de Sân.

„Salut această iniţiativă, ca femeie, ca mamă, şi-l felicit inclusiv pe domnul senator Niculae Bădălău pentru că ştiu că este unul dintre cei care au semnat proiectul de lege. Această luptă, de conştientizare a femeilor asupra îngrijirii sănătăţii lor, trebuie, de altfel, dusă în fiecare zi. Trebuie să avem tot timpul în vedere că este necesar să ne PeSe De sănătatea noastră!”,  a mai spus Săndulescu.

1 COMENTARIU

  1. Pe cind o campanie ,,stop cancer la sin”.si in orasul nostru??..Eu astazi mi-am platit analizele medicale pt dibet …si altele…DESI cotizez de 45 de ani la sanatate(CASS)..Pot eu sa spun ca o ducem mai bine ca CINEVA isi face bine treaba??…Ghica Neli 63 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.