Nici n-a apucat Cioloş să-şi facă lista cu miniştri, nu mai spun că n-a ajuns încă în Parlament, darămite să fi preluat puterea, că Alina Gorghiu, coşefa PNL, s-a şi grăbit cu declaraţiile privind angajaţii din instituţiile publice.

Aşa cum este ştiut, ea a spus, imediat după discuţiile cu premierul desemnat Dacian Cioloş, că speră ca oamenii respectivi să fie alţii, pentru că cei vechi sunt pesedişti, deci că ar vrea „depesedizarea” structurilor…

În acest context a făcut afirmaţia din titlu secretarul general al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc, la conferinţa de presă de joi, 12 noiembrie.DSC_0006

„Aş lua ca exemplu Giurgiu, deconcentratele din Giurgiu. Dacă am face o evaluare, nu ştiu câte persoane aflate în funcţii de conducere sunt înregimentate politic. Cei cu funcţii sunt oameni din sistem, cu experienţă, nu nou veniţi, aduşi de PSD. Sunt tehnocraţi. A veni acum cu o poftă mare de răzbunare nu poate conduce către progres, ci vorbim de un regres”, a spus Cuc.

El a precizat că, în acest moment, mult mai important este ca premierul desemnat şi, dacă va fi votat în parlament, noul premier al României să fie preocupat de altceva. Adică de menţinerea stabilităţii economice, de continuarea măsurilor bune luate în toate domeniile. „Trebuie să menţină targhetul dezvoltării, nu să-şi facă un targhet din a vâna sau să inventăm tot felul de lucruri doar de dragul de a schimba unii oameni cu alţii”, a mai spus Răzvan Cuc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.