În doar trei zile, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Giurgiu au intervenit la 43 de cazuri medicale şi la trei incendii.

Primul incendiu la care au intervenit a fost în Ciorogârla, Ilfov. Flăcările au cuprins o locuinţă. Printr-un comunicat de presă, reprezentanţii ISU Giurgiu precizează că focul a mistuit acoperişul imobilului pe o suprafaţă de 120 mp şi s-au degradat mobilierul şi bunurile din patru camere. Cauza probabilă a fost jocul copiilor mai mari de 6 ani.

Tot pe 6 noiembrie, dar în localitatea giurgiuveană Bolintin Vale, pomperii au intervenit pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un autoturism. A ars autoturismul în proporţie de 80% şi acoperişul suprafaţă de aproximativ 25%. Cauza probabilă a fost scurtcircuit electric.

Apoi, pe 8 noiembrie, Detaşamentul de Pompieri Bolintin Deal a fost solicitată să intervină în localitatea Bolintin Deal pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un depozit de cereale.

„Au ars acoperişul din lemn cu învelitoare de tablă pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp, 2.000 de baloţi furaje, 5 tone floarea soarelui, 10 tone porumb, 1 tonă grâu, 300 kg orzoaică, s-au deteriorat 25 de tone de floarea soarelui, 30 de tone de porumb, cinci tone de grâu şi o tonă de orzoaică. Cauza probabilă este în curs de stabilire”, este precizat în comunicatul ISU Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here