Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a transmis acest mesaj prin intermediul paginii sale de Facebook. El a venit cu precizări pe tema drumurilor din Bolintin Vale, ca urmare a sesizărilor şi plângerilor tot mai dese legat de acestea.

Publicăm integral mesajul senatorului privind acest subiect.

„1. În ceea ce priveşte REABILITAREA DJ 601 (Bolintin Deal –Bolintin Vale – Malu Spart), doresc să îi informez pe locuitorii oraşului Bolintin Vale că MDRAP(Ministerul Dezvoltării, n.r.) a venit în ajutorul localităţii Bolintin Vale din judeţul Giurgiu, alocând prin O.G. 28/2013 suma de 1.000.000 lei, în timp ce, prin HG nr. 638/2015 a fost alocată suma de 500.000 lei. FONDURILE pentru rezolvarea cât mai rapidă a disconfortului creat locuitorilor din oraşul Bolintin Vale EXISTĂ. Totodată există și NEPĂSAREA preşedintelui Consiliului Judeţean, Vasile Mustăţea, cel care are putere decizională în această problemă.
Public, solicit domnului preşedinte al Consiliului Judeţean să lase INDIFERENȚA, ŞICANELE POLITICE și ILUZIILE de MARE LIDER și să se aplece cu precădere asupra nevoilor tuturor cetățenilor județului Giurgiu.
În ciuda opoziţiilor de care avem parte NOI TOŢI, m-am implicat şi mă voi implica în toate proiectele derulate sau viitoare, sustenabile de altfel, şi aştept cu această ocazie suportul tuturor cetăţenilor judeţului nostru.
Ceea ce mă îngrijorează cu adevărat este faptul că indolenţa domniei sale poate conduce chiar la pierderea acestor fonduri. Oare totul să se rezume la INTERESUL POLITIC AL DOMNULUI MUSTĂŢEA?

  1. În oraşul Bolintin-Vale există un program european de finanţare prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară “Sănătate asigurată prin apa curată”, desfăşurat în cadrul Axei Prioritare 1 al POS Mediu: „Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată”, Contract de Finanţare: 91617/31.07.2008. Termenul de finalizare al lucrărilor este 31 decembrie 2015, existând un rest de execuţie de aproximativ 2% din totalul lungimii reţelelor.
    În privinţa refacerii carosabilului aceasta se va face integral de către constructor însă numai după trecerea perioadei de garanţie a lucrărilor aflate acum în curs. Este normală supărarea oamenilor, însă, în acest caz, fiind vorba despre modernizarea reţelelor de alimentare cu apă şi de canalizare îi rog pe concetăţeni să fie înţelegători”,  a scris Niculae Bădălău pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.