Aceasta este întrebarea ce poate fi adresată românilor, după cele mai recente evenimente politice, la nivel central şi local.

Despre acestea a vorbit, în cea mai recentă conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc.

El a amintit faptul că, în ultimele două săptămâni, formaţiunea pe care o reprezintă a trecut prin două evenimente extrem de importante, alegerile din 11 octombrie, respectiv Congresul PSD din 17 octombrie.

„Pentru noi, ca partid, au fost examene foarte importante. Mai întâi, în privinţa alegerilor, am reuşit, prin intermediul acestora, să ne periem toate organizaţiile din judeţ, astfel încât ştim exact pe ce membri ne bazăm. Reiau şi ideea că am fost uimit de numărul foarte mare al adeziunilor făcute în ziua alegerilor”, a spus Cuc.

El a menţionat că, astfel, se poate spune că românii, în ciuda tuturor criticilor aşa-zisei Opoziţii, apreciază toate măsurile luate de Guvernul Ponta. De la reîntregirea pensiilor, salariilor, majorarea acestora, reducerea TVA la alimente sau reducerea CAS şi aşa mai departe.

„Apoi, o săptămână mai tâziu, rezultatele scrutinului au fost validate în cadrul Congresului PSD. Ambele procese electorale au fost făcute într-un mod democratic. La noi, liderii nu se numesc, ci sunt aleşi, conform statului. Vorbesc cei care se tem să facă alegeri, inclusiv la nivel local, ci fac numai numiri. Aceia pot fi, de fapt, acuzaţi de practici comuniste”, a mai spus Răzvan Cuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.