Primarii giurgiuveni s-au reunit, marţi, 20 octombrie, la Palatul Parlamentului, cu mai mulţi reprezentanţi din conducerile ministerelor Finanţelor, Dezvoltării şi Agriculturii.

În afară de dezbaterile pe teme precum arierate, despăgubiri pentru culturi calamitate şi alocarea, dar şi gestionarea fondurilor pentru drumuri, şcoli, apă şi canal, edilii au aflat şi o veste bună privind proiectele lor.

Adică, dacă unităţile administrativ-teritoriale pe care le conduc au economii în urma licitaţiilor pentru proiecte finalizate, finanţate prin Ministerul Dezvoltării, în cazul în care sunt lucrări în derulare, banii pot fi transferaţi către acelea în curs de execuţie.

Anunţul a fost făcut de primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, în conferinţă de presă, miercuri, 21 octombrie.

El a spus că există economii, poate în premieră în acest mandat faţă de celelalte, iar o parte din bani va merge inclusiv către înfiinţarea celor trei centrale termice „de cartier”, după închiderea CET-ului de lângă Verachim. Primarul a menţionat că vorbim despre economii de 3 milioane de lei(RON) şi că banii, dar şi destinaţia vor fi prinse pe un proiect de hotărâre ce va fi supus aprobării consilierilor în şedinţa extraordinară de vineri, 23 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.