Senatorul Niculae Bădălău, preşedinte al PSD Giurgiu, a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, un mesaj dur la adresa celor care manifestă acte de cruzime faţă de animale.

„ În ultima perioadă, din ce în ce mai des văd scene de o brutalitate inimaginabilă: câini schingiuiţi, cai maltrataţi, porci arşi de vii etc. Cruzimea de care dau dovadă indivizii în cauză indignează întreaga opinie publică.  Îmi doresc o societate a convieţuirii paşnice, societate care ar trebui să pună la zidul infamiei aceşti indivizi faţă de care JUSTIŢIA SPER SĂ AIBĂ REACŢII ADECVATE. Mă alătur opiniei oamenilor revoltaţi şi mă întreb, retoric, desigur, cum este posibil ca într-o ţară civilizată, membră UE, în care există chiar şi o lege care protejează animalele, acestea să fie în continuare maltratate şi schingiuite?!”, a precizat senatorul Niculae Bădălău.

Recent, trei tineri din Brăila au scandalizat întreaga ţară, după ce s-au filmat schingiuind un câine. Cei trei s-au ales doar cu dosar penal şi riscă fie amendă, fie închisoare între 3 luni şi un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.