Mult-aşteptata veste bună pentru dascălii români, cu privire la majorarea salariilor lor, a fost comentată, recent, pe pagina sa de Facebook, chiar de primul-ministru al României.

ponta„O veste foarte bună pentru cei 304.000 de angajați din ‪#‎Educație – de la 1 decembrie putem veni cu o creștere salarială de +15% (pe lângă 10% cât s-a pus deja în plus în 2015), ajungându-se în total la cât au primit și angajații din ‪#‎Sănătate (25% de la 1 octombrie).Este o creștere substanțială și sustenabilă. Sănătatea și Educația sunt priorități pentru ‪#‎Guvern și trebuie să se dezvolte împreună!”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.