Poliţişti bucureşteni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au efectuat, miercuri, în București și județele Ilfov și Giurgiu

11 percheziții domiciliare și la sediul unor societăți comerciale, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, cu un prejudiciu estimat de un milion de lei, a anunțat Poliţia Capitalei, într-un comunicat.

Potrivit sursei menţionate, vor fi puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele vizate urmând să fie conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice sector 2.

„Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții au constituit un circuit financiar fictiv, evidențiind în actele contabile cheltuieli care nu au la bază operațiuni reale ori evidențierea unor operațiuni fictive, constând în achiziții de piese auto, precum și bunuri și servicii de consum. Prejudiciul estimat adus bugetului general consolidat al statului este de aproximativ 1.000.000 de lei”, este precizat în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.