Doi tineri, unul în vârstă de 28 de ani, din municipiul Giurgiu, celălalt, de 36 de ani, din Daia, sunt cercetaţi de poliţişti fiind bănuiţi că au furat mai multe maşini din urbea noastră, anunţă reprezentanţii Poliţiei Giurgiu.

Oamenii legii au stabilit, până în acest moment, că cei doi bărbaţi, între 23 şi 29 septembrie, au furat trei maşini din Giurgiu pe care le-au folosit în interes propriu și din care au comercializat diverse bunuri.

„Totodată, cei doi au sustras mai multe bunuri din incinta unei societăți comerciale (stație de alimentare cu carburanți) situată în afara localității Uzunu din județul Giurgiu și au condus autovehicule pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. În sarcina celor doi s-au reținut și infracțiunile de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, precizează poliţiştii, într-un comunicat de presă.

Cei doi bărbați au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore. Astăzi, vor fi prezentați unității de Parchet cu propunere de arestare preventivă în vederea sesizării judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Giurgiu.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.