Premierul Victor Ponta a postat, recent, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin intermediul căruia anunţă că a discutat, marţi, 22 septembrie, cu ministrul Muncii, Rovana Plumb, despre legea pensiilor.

„Vom găsi o soluție să păstrăm ritmul de creștere de 5% și anul acesta. Cu siguranță nu se va pune problema să piardă cineva vreun leu de la pensii, chiar dacă avem inflație negativă. Cât am să fiu premier nu am să tai niciun leu de la nicio pensie!”, a spus Ponta pe Facebook.

De asemenea, premierul a ataşat un link al unui articol postat de România TV, după o emisiune difuzată seara trecută.

În articol sunt, de asemenea, selectate, fragmente din declaraţiile primului-ministru pe această temă.
„Categoric trebuie să mergem mai departe cu ce am anunţat deja. Cu legea salarizării în sectorul bugetar, care în octombrie merge la parlament, cu legea achiziţiilor publice. Trebuie să facem o mică modificare la legea pensiilor. În fiecare an am indexat pensiile cu indicele de inflaţie. Anul acesta avem inflaţie negativă, ceea ce este un lucru bun. Se reflectă în baza legii în sens negativ. Avem de pregătit bugetul pe 2016. Ceea ce s-a amânat la Codul Fiscal, cum ar fi scăderea impozitului pe dividende, taxa pentru construcţii speciale, plafonarea CASS”, a precizat Victor Ponta la România TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.