În contextul celei mai recente alocări de fonduri de la Guvern pentru primăriile din Giurgiu, respectiv a 45 de milioane de lei sub forma unui credit de angajament şi credit bugetar destinat unui număr de 109 investiţii în judeţul Giurgiu, senatorul PSD Niculae Bădălău, preşedinte al social-democraţilor giurgiuveni, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Mă bucură extrem de mult faptul că, în urma demersurilor întreprinse la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, acesta a alocat 45.000.000 lei judeţului Giurgiu, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Pentru judeţul Giurgiu, aceste fonduri sunt extrem de importante. În fond, care proiect local nu este important pentru comunitate? Banii sunt puțini, comparativ cu nevoile pe care le are o comunitate. Dar eu sunt mulțumit, ca și reprezentant politic al giurgiuvenilor în Parlament, că primarii pot continua și dezvolta obiectivele demarate.

Am speranța ca, prin aceste fonduri, să se finalizeze un număr cât mai mare de obiective aflate pe listele de investiţii. Fondurile primite de către primăriile din județ arată că primarii își doresc foarte mult să-și finalizeze proiectele începute și că este nevoie de accelerarea dezvoltării locale.

Acest lucru înseamnă că județul Giurgiu va avea drumuri mai bune, școli și grădinițe reabilitate, sisteme modernizate de alimentare cu apă, poduri și alte tipuri de proiecte care vor duce la o viață mai bună pentru giurgiuveni. Spor la treabă!”, a scris Niculae Bădălău pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.