Reprezentanţii Poliţiei Giurgiu au anunţat, în urmă cu câteva momente, printr-un comunicat că cele două femei, foste angajate ale unei agenţii din Giurgiu, sunt în arest la domiciliu. Ele sunt cercetate pentru luare de mită.

Pe 25 iunie, oamenii legii au realizat un flagrant în care H.D. şi I.C.A au primit cu titlu de mită suma de 600 de lei pentru a nu aplica o sancţiune contravenţională unui conducător auto.

La flagrant au conlucrat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al I.P.J. Giurgiu şi ofiţeri din Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu

“Flagrantul  s-a derulat în urma denunţului formulat de conducătorul auto către Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, din care rezulta că funcţionarii unei agenţii din Giurgiu, au pretins şi primit de la acesta în mod repetat, sume de bani cu titlu de mită, sub pretextul unor nereguli constatate la autocamion, cu privire la greutatea maximă admisă pentru circulaţia pe drumurile publice”, este precizat în comunicatul celor de la Poliţie.

Acţiunea de prindere în flagrant a fost realizată cu sprijinul de specialitate al S.I.P.I. Giurgiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.