Pe pagina sa de Facebook, primul-ministru al României, Victor Ponta, a salutat, prin intermediul unui mesaj recent, vestea bună cu privire la datele oficiale despre ieftinirea alimentelor.

“Știrea zilei! Alimentele s-au ieftinit în iulie 2015 cu 7,25% faţă de iulie 2014 și cu 1,17% faţă de luna trecută, potrivit INS! Totodată, prețurile de consum și inflația au scăzut cu -1,7% față de iulie 2014. Așadar, ieftinirile au continuat în a doua lună după reducerea cotei ‪#‎TVApentru produsele alimentare de la 24% la 9%! Și în iunie, față de mai, ieftinirile pentru ‪#‎alimente au fost de circa 8%!”, a scris Ponta, ataşând şi următorul link:

http://www.insse.ro/…/stati…/comunicate/ipc/a15/ipc07r15.pdf

Aceasta, după ce, seara trecut, premierul menţiona că Executivul pe care îl conduce a făcut politici care au adus României creştere economică.

“S-ar putea să fie primul guvern din ultimii 25 de ani care şi-a îndeplinit toate promisiunile. În 2012, programul USL a avut 3 puncte sociale şi 3 economice. Reîntregirea salariilor şi pensiilor, indexarea anuală la pensii şi creșterea salariului minim. Apoi reducerea CAS cu 5 p.p., renunțarea la impozitul pe profitul reinvestit şi TVA de 19%”, a mai scris Victor Ponta pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.