Critici dure faţă de atitudinea consilierilor judeţeni liberali care nu au intrat, miercuri, 5 august, în sala de şedinţe, a adus, în conferinţă de presă, şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, dar şi al PSD Giurgiu, Cristian Marciu.

El a menţionat că, dincolo de faptul că au fost puse în pericol unele proiecte cu fonduri europene despre care vorbise anterior colegul său, Răzvan Cuc, au pierdut şi oameni simpli.

„Necazul e mai mare şi pentru că, prin neprezentarea consilierilor PNL, au fost nedreptăţite circa 22 de familii din municipiu şi nu numai, care ar fi trebuit să primească un ajutor de urgenţă, după distrugerile suferite în urma furtunii şi inundaţiilor de săptămâna trecută. Noi, în urma acestei şedinţe, la modul general, am pierdut şi timp şi bani. Bani europeni. Acestea sunt principalele consecinţe ale unor asemenea amânări, ale unor asemenea ambiţii. Sunt unele cazuri de forţă majoră şi sperăm să poată fi convocată, cât mai curând o şedinţă extraordinară. Sunt probleme de asigurare a unor finanţări, a unor cofinanţări. Ceea ce s-a întâmplat azi, în Consiliul Judeţean, nu a făcut decât să pierdem toţi din cauza unor asemenea situaţii”, a declarat Cristian Marciu.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here