Ales cu 85 de voturi pentru și 18 împotrivă, în ședința C.Ex-ului de astăzi, Liviu Dragnea, susținut și de organizația județeană Giurgiu a PSD a devenit președinte interimar al Partidului Social Democrat.

Așa cum se anunțase și la Conferința Județeană, prin rezoluția citită de președintele organizației județene PSD, senatorul Niculae Bădălău, Liviu Dragnea s-a bucurat de susținerea giurgiuvenilor în demersul său de a accede la funcția de președinte interimar.

Liviu Dragnea este un apropiat al județului nostru, dovadă stând numărul mare de proiecte pe OG 28 depuse și câștigate de primăriile din Giurgiu în perioada în care acesta a ocupat funcția de ministru al dezvoltării.

Rovana Plumb, contracandidata lui Dragnea la principala funcție – interimară – a obținut sprijinul doar al 16 reprezentanți ai conducerii social-democraților.

„Vom face tot posibilul să menținem o echipă unită, capabilă să ducă la bun sfârșit principalul nostru deziderat:acela de a câștiga, în 2016, alegerile locale și parlamentare. Vom sprijini, în continuare, guvernul Ponta, un guvern care a demonstrat că se poate și altfel în România, că putem aduce un plus de bunăstare în viața românilor”, a declarat, la scurt timp, noul președinte interimar al PSD.

Congresul social-democraților a fost stabilit pentru luna noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.