Exerciţiul de demagogie al liberalilor a eşuat lamentabil, a afirmat recent purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Gabriela Firea.

„Deşi a fost semnată de 214 parlamentari, moţiunea de cenzură a Opoziţiei nu a primit decât 194 de voturi în plenul Parlamentului, din cele 278 câte ar fi fost necesare pentru a fi adoptată. Un eşec pe cât de previzibil pe atât de lamentabil! Cu toate declaraţiile belicoase şi arogante ale liderilor noului PDL, moţiunea nu numai că n-a fost votată masiv de parlamentari din actuala majoritate, dar nu a fost votată nici măcar de toţi membrii Opoziţiei, ceea ce arată că nici măcar iniţiatorii n-au crezut în consistenţa acuzaţiilor aduse guvernului, folosindu-se de această procedură exclusiv pentru a da impresia de activitate. Sau poate că din graba de a se sincroniza cu acţiunile altor puteri din stat, au încropit la repezeală o moţiune pe un subiect – legislaţia electorală – care nu intră în atribuţiile guvernului, ci ale comisiei parlamentare de specialitate, condusă de un membru PNL!”, susţine Gabriela Firea într-un comunicat de presă.

Potrivit acesteia, „caracterizate perfect de sintagma „mult zgomot pentru nimic”, atât moţiunea de cenzură respinsă azi, cât şi cea cu care liderii noului PDL ameninţă că o vor depune la toamnă ar putea fi catalogate drept hilare, dacă nu ar arăta o realitate tristă, aceea a unui partid care a reşapat toate figurile odioase ale unei guvernări detestate de întreaga populaţie a României şi râvneşte să ia locul, prin orice mijloace, unui guvern ale cărui rezultate sunt foarte greu de contestat de către orice om de bună credinţă”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ