În urbea noastră s-au înregistrat, în ultimele zile mai ales, mai multe atacuri din partea “greilor” din PNL Giurgiu, adică a seniorilor liberali, la adresa tinerilor din PSD, “lupii” care îndrăznesc să prezinte soluţii la diverse probleme ale comunităţii.

Seniorii din PNL cred, astfel, că tinerii aceştia n-ar avea dreptul să vorbească(wow, ne-am întors unde?) pentru că ar fi… prea tineri. Seniorii cu pricina lasă la o parte orice informaţie despre pregătirea tinerilor, refuză să-i asculte, refuză să accepte că pot avea soluţii şi idei bune(aş zice mai bune, dar nu prea avem cu ce compara). Aşa că, s-au pus pe denigrat, încercând să-i calce în picioarele lor de „uriaşi” pe aceia pe care, tot ei, cu tupeu, în campanii mai ales îi numesc: VIITORUL.

În campanie… ca-n… campanie, pentru că, altfel, liberalii nu prea înghit „lupii tineri”. De oriunde ar fi ei, se pare. Oricum, chiar, iată, la PNL Giurgiu, nu există vreun tânăr pregătit şi promovat serios.

Despre acest subiect a vorbit astăzi, în conferinţă de presă, şi social-democratul Marian Mina.

„Eu cred că asistăm, în momentul de faţă, la o rezistenţă a generaţiei vechi care, în ultimii 20 de ani, şi-a dovedit incompetenţa în a face ceva, a dezvolta, a implementa proiecte în judeţul Giurgiu. Luptă care, acum, a devenit una acerbă împotriva noastră, a celor tineri, care venim cu un suflu nou în politică. Noi ne dorim un alt fel de politică, ne dorim să facem ceva constructiv pentru judeţ şi pentru municipiul Giurgiu”, a spus Mina.

El a precizat că se dovedeşte, deci, faptul că PSD este singurul partid care a reuşit “să-şi crească” mai mulţi tineri pe care i-a promovat pe scena politică, dar i-a şi responsabilizat, totodată.

“Ne lovim de rezistenţa vechii generaţii care noi credem că şi-a arătat limitele. Uitaţi-vă puţin cum arată judeţul Giurgiu, cred că este doar din cauza celor care ne conduc în momentul de faţă. Eu cred că trebuie lăsate deoparte ambiţiile şi tot ce s-a întâmplat în campaniile electorale. Cred că trebuie să ne dăm cu toţii mâna pentru a încerca să dezvoltăm judeţul nostru!”, a mai spus Marian Mina.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.