60 de candidaţi, la nivelul întregii ţări, au participat, în perioada 11-20 martie, la sediul Ministerului Educaţiei, la concursul pentru ocuparea celor 42 de posturi vacante de inspectori şcolari generali. 21 dintre ei au fost admişi, printre care şi profesorul Gigi Oprişan, inspectorul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean(IŞJ) Giurgiu.

Examenul, ne-a spus el, a constat în susţinerea a trei probe: un test cu zece subiecte- două în limbă străină, evaluarea CV-ului și un interviu ce a inclus susținerea ofertei manageriale și parte de legislație.

„Nu a fost un examen ușor, dar rezultatul pe care l-am obținut spune despre mine mai mult decât vă pot eu declara. Mă onorează și mă obligă în aceeași măsură. Voi continua munca începută cu ceva vreme în urmă, în dorința de a promova cultura succesului si a fair-play-ului. Un mandat pentru patru ani reprezintă normalitatea și stabilitatea de care învățământul giurgiuvean are mare nevoie. Am puterea și motivația să îmi asum responsabilitatea acestui mandat și am încredere că alături de colegii mei profesori vom reuși să creștem calitatea actului educațional din județul nostru”, ne-a declarat inspectorul şef Gigi Oprişan.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.