15 maşini Dacia Logan au fost repartizate poliţiştilor giurgiuveni, pentru a fi folosite în misiunile desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor, anunţă vineri reprezentanţii Poliţiei Giurgiu, printr-un comunicat de presă.

„Etapa a III-a de aplicare a programului de înnoire a parcului auto, program iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne şi aprobat de viceprim-ministrul pentru Securitate Naţională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a adus în dotarea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, 15 autospeciale ce au intrat de ieri, în serviciu. Structurile care beneficiază de noile maşini sunt cele de ordine publică „, se arată în document.

Din noiembrie 2014, de când a fost demarat acest proiect şi până în prezent, IPJ Giurgiu a primit 3 autospeciale marca Dacia Duster şi 15 Dacia Logan.

„Prin dotarea cu aceste noi autospeciale, poliţiştii giurgiuveni  vor fi mai prompţi în intervenţii şi îşi vor desfăşura activitatea în condiţii ce vor conduce la creşterea capacităţii de acţiune şi în creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului”, mai transmit cei de la Poliţia Giurgiu.

Sursă foto: www.adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.