Peste 200 de doamne şi domnişoare din municipiul Giurgiu, alături de colege de-ale lor de la judeţ, dar şi de domni, lideri ai PSD Giurgiu, au petrecut, sâmbătă, 7 martie, clipe frumoase împreună, la o petrecere dedicată lor.

Pentru a celebra aşa cum se cuvine Ziua Femeii, conducerea organizaţiei municipale a OFSD Giurgiu, reprezentată de Petronela Săndulescu, a adus laolaltă, la Restaurantul Riviera, pe… câteva dintre doamnele social-democrate.

Muzică şi voie bună, dans continuu, deci o reuniune de succes!

Printre cei care au fost alături de colegele lor se numără preşedintele de la municipiu, primarul Nicolae Barbu, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, Gigi Oprişan sau liderul PES Activists Giurgiu, George Pălălău. De asemenea, au venit să se distreze alături de doamnele şi domnişoarele social-democrate din municipiu şi vicepreşedintele OFSD la nivel naţional, Aurelia Dobre, cât şi şefa organizaţiei judeţene a OFSD, Crina Stoianovici.

Vă invităm pe pagina noastră de Facebook(https://www.facebook.com/pages/Giurgiu-Net/673306689383875?fref=ts), pentru a vedea poze ce surprind cele mai importante momente ale evenimentului din această seară. 

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.