Decimaţi în urmă cu aproape un an, pompierii giurgiuveni au făcut aceeaşi treabă bună, în diferite situaţii de urgenţă, deşi au fost, aşadar cu aproape 100 de angajaţi mai puţini.

Cazul este unul deja cunoscut, dar iată că le vin în ajutor celor de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” Giurgiu 74 de oameni.

Este vorba despre subofiţeri operativ principal: 15 la Roata de Jos, 12 la Detaşamentul Giurgiu, 11 la Mihăileşti, 8 pompieri pentru Bolintin Deal şi 4 pentru Detaşamentul de la Colibaşi, dar şi 16 pompieri-şofer pentru autospeciale, distribuiţi, de asemenea, pe Gărzile de Intervenţie din judeţ.

Cererile de înscriere la concurs, alături de tabelul nominal cu rudele candidatului şi declaraţia de cunoaştere şi acceptare a condiţiilor de recrutare trebuie depuse între 3 şi 11 martie, între orele 09.00 şi 15.00- în zilele lucrătoare, la sediul ISU Giurgiu.

Dosarele de recrutare vor fi depuse până pe 16 martie, iar concursul va avea loc în perioada 23-31 martie, constând în trei probe, evaluarea performanţei fizice, test scris şi interviu pe subiecte profesionale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.