Zeci de cazuri SMURD şi două incendii au dat bătăi de cap celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, în ultimele 3 zile.

Potrivit unui comunicat de presă transmis astăzi, weekendul trecut s-au înregistrat aproape 30 de cazuri SMURD.

La cele mai multe au intervenit cadrele de la SMURD Bolintin Deal, respectiv 11.

7 cazuri medicale au avut de soluţionat pompierii de la SMURD Mihăileşti, 6 cei de la Giurgiu, 3-Roata de Jos şi două pentru cei de la SMURD Colibaşi. Vorbim despre cazuri de traumatisme, dureri lombare, toracice, vertij, frisoane, vărsături etc.

Pe de altă parte, sâmbătă, 14 februarie, pompierii de la ISU Giurgiu au stins un incendiu produs la o casă din comuna Prundu.

„La faţa locului s-a deplasat 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă. În incendiu au ars acoperişul din lemn cu învelitoare din azbociment pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, o maşină de spălat, mobilier, material textil. Cauza probabilă a incendiului a fost flacăra”, se arată în comunicatul celor de la ISU.

În aceeaşi zi, pompierii au stins un incendiu izbucnit la o altă casă, dar, de data aceasta, din Oinacu.

La faţa locului s-a deplasat 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă. În incendiu a ars funinginea din coşul de fum. Cauza probabilă a incendiului a fost jarul sau scânteia”, mai anunţă pompierii giurgiuveni.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.