Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că în perioada 09-16 februarie, va fi efectuat un transport agabaritic.

Convoiul va pornit de la Reşiţa, iar la Giurgiu va ajunge, desigur, în ultima zi, ruta fiind: DN5: INT DN5 – DNCB ÷ ADUNAŢII COPĂCENI ÷ DAIA ÷ GIURGIU; DJ507: GIURGIU ÷ INT DN5 – DJ507; DN5: INT DN5 – DJ507 ÷ GIURGIU POD Punct Trecere Frontieră.

Prin autorizaţia specială de transport s-a impus însoţirea transportului de către două vehicule autorizate şi de un echipaj al Poliţiei Rutiere.

„Transportul se va desfăşura etapizat, cu întreruperea temporară şi locală a circulaţiei rutiere. Având în vedere faptul că acest transport va ocupa întreaga parte carosabilă, rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile reprezentanților Poliției Rutiere astfel încât să nu se producă blocaje în trafic și, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul”, se arată într-un comunicat al CNADNR.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.