E de-a dreptul înfiorător! Am citit, recent, o postare pe Facebook a unui liberal giurgiuvean care ura „La Mulţi Ani!” partidului pe care îl reprezintă,

reamintind giurgiuvenilor şi nu numai, cu mândrie, desigur, faptul că, în sfârşit, PNL are un preşedinte- în persoana lui Klaus Iohannis(deşi Iohannis este liberal doar din februarie 2013…).

Iohannis- un fel de Mesia, politic vorbind, al poporului român, dacă e să ne luăm după aşteptările fiecăruia dintre noi, după „domnia lui Băsescu”, dar mai ales după tot ce a pretins că poate face.

În fine. A doua zi după postare, la conferinţa de presă a PNL Giurgiu, singurul care a vorbit despre aceeaşi idee obsesivă a marelui şi noului PNL( marelui PNL- prin intrarea PDL în el…  ca să zic aşa!), aceea ca liberalii să-l dea jos pe Victor Ponta şi să pună mâna pe Putere, a fost, culmea, co-preşedintele Gheorghe Ştefan, fost şi actual PDL-ist.

Un PDL ce a dat o Guvernare, înlăturată de USL cu un vot covârşitor al românilor, deci înlăturată inclusiv de ceilalţi doi liberali care au stat, vineri, 16 ianuarie 2015, în stânga şi dreapta pofticiosului de… guvernare.

În timp ce, e demonstrat, la conferinţele celor de la Putere, inclusiv în plan local, auzi în primul rând, că 2015 este un an de construcţie, de dezvoltare administrativă, de proiecte europene, de treabă bună pentru un judeţ vai de mama lui, la PNL Giurgiu, PDL-iştii vorbesc doar despre Putere!

Şi susţin, desigur, că, dacă ajung ei acolo (unde şi-au dorit de când au plecat), ţara va înflori ca niciodată… Bravo, „liberali”! Ne-aţi umplut de respect şi-o să re-umpleţi Guvernul de… Blagi, Anastasi, Berceni etc.

Că doar nu vă imaginaţi că ‘ntelectualii îşi vor găsi locul acolo. Ce… popor care-şi merită soarta… suntem!

Cătălina Sfetcu

6 COMENTARII

 1. Stimata Doamna Catalina Sfetcu,
  Atunci cand scrieti un articol din respect pentru cititorii dumneavoastra, dar si din punct de vedere deontologic cred ca trebuie sa va informati mai bine.
  Eu nu am lucrat la Ministerul Agriculturii in perioada guvernarii Boc , ci intre anii 2005-2009 , mai pe intelesul dumneavoastra in timpul guvernarii Tariceanu. Prin urmare cei doi colegi ai mei care au participat Vineri la conferinta de presa nu ma puteau ” da jos de la guvernare” in acea perioada prin USL. In timpul guvernarii Boc se pare ca eu nu am fost suficient de ” valoros” pentru Boc astfel incat sa fac parte din acea echipa performata pe care dumneavoastra o iubiti atat de mult. Din 2009 si pana acum sunt un simplu om de afaceri si Presedinte al Patronarului Pestelui din Romania.
  Va multumesc,
  Gheorghe Stefan

 2. Stimata Doamna Catalina Sfetcu,
  Daca ceva este infiorator, atunci infioratoare este lipsa de profesionalism cu care ati scris articolul referitor la preluarea puterii. Astfel, stimata doamna va informez ca eu am lucrat la Ministerul Agriculturii in perioada 2005-2009, adica in timpul Guvernului Tariceanu si nu al Guvernului Boc. Prin urmare cei doi colegi ai mei nu ma puteau si nu m-au schimbat prin USL. Plecarea mea a fost prin demisie in 2009 si nicicum altfel. In timpul Guvernului Boc se pare ca eu nu am avut calificarea si pregatirea profesionala pentru a face parte din acesta si ca urmare din 2009 si pana astazi am fost si sunt un simplu om de afaceri si Presedinte al Patronatului Pestelui din Romania.
  Va multumesc,
  Gheorghe Stefan

 3. Chiar asa doamna Sfetcu, in domnul Stefan aruncati cu noroi? Nu faceti diferenta intre valoare si nonvaloare ?
  Lasati l sa demonstreze ce poate face pentru giurgiuveni, nu e cazul sa scrieti aberatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.