Timp de două săptămâni, tinerii social-democrați din Giurgiu au derulat acțiunea „Fii ajutorul lui Moș Crăciun!”, ajunsă la a doua ediție. În cadrul acestei acțiuni au fost strânse peste trei tone de jucării, hăinuțe, dulciuri, rechizite, toate acestea ajungând în casele beneficiarilor.

Primul popas al „ajutoarelor” cu sacul doldora de cadouri a fost făcut marți, 23 decembrie, în comuna Găujani, unde peste douăzeci de copii au primit dulciuri, rechizite, hăinuțe dar și alte surprize din partea „Moșului”. După copiii din Găujani, a venit rândul localităților Oncești, Hodivoaia, Daia, Frătești, dar și a municipiului Giurgiu. În total, ajutoarele au dus cadourile pentru 80 de copii și 23 de familii.

Printre beneficiarii cadourilor „livrate” de tinerii social-democrați s-au numărat și cei peste 40 de membri ai Asociației Licuricii.

„Nu putem decât să le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în Campania noastră pentru efortul depus, pentru dăruire și generozitate. Aceste donații au generat zâmbete și au umplut sufletele copiilor cu bucurie, greu încercați de soartă, care nu simt cu adevărat că vin sărbătorile de iarnă”, a declarat Ionuț Barbu, președintele organizației municipale a TSD Giurgiu.

„Pe această cale doresc să mulțumesc tuturor organizațiilor PSD din județ pentru promptitudinea cu are au participat, mulțumesc și presei locale pentru ajutor, dar și organizațiilor de femei și pensionari PSD Giurgiu, dar și organizației de tineret a Partidului Conservator, tuturor celor care, în aceste zile, s-au gândit la familiile nevoiașe, care au nevoie de o speranță în această perioadă. Nu este bucurie mai mare decât aceea de a vedea ochii luminați de bucurie ai copiilor”, a declarat și Dragoș Udvuleanu, președintele executive al organizației județene a TSD Giurgiu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.