Tânărul din organizaţia TNL Giurgiu a postat pe pagina sa de facebook anunţul, dar şi dovada că a făcut plângerea respectivă.

dovada parchet„In urma cu puțin timp am depus la Parchetul de pe langa Judecătoria Giurgiu plângerea penală împotriva domnului Maroiu Marian pentru lovire. Incidentul ce s-a petrecut miercuri, 10 decembrie 2014, in localitatea Mihailesti sper sa nu rămână izolat si niciun tânăr care activează in politica giurgiuveana sa nu pățească ceea ce am patit eu! Nu mi se pare normal ca in Romania secolului XXI pentru simplul motiv ca am luat atitudine si am îndemnat tinerii la unitate sa fiu agresat fizic de catre o persoana de la care cu totii avem așteptări foarte mari, având in vedere ca reprezintă cetățenii municipiului Giurgiu in Consiliul Local. Am convingerea ca organele abilitate isi vor face datoria si adevarul va ieși la iveală, iar făptuitorul va fi tras la răspundere!”, scrie Dadiloveanu pe pagina sa de Facebook.

Vă reamintim că, săptămâna trecută, Sorin Dadiloveanu a acuzat că Marian Măroiu i-ar fi tras un pumn, la petrecerea PNL de la Mihăileşti. Puteţi citi articolul AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here