Am primit, prin intermediul e-mail-ului, un drept la replică semnat de preşedintele organizaţiei judeţene a TNL Giurgiu privind declaraţiile făcute de Sorin Dadiloveanu la adresa lui Marian Măroiu. Îl publicăm integral:

„DREPT LA REPLICĂ

In calitate de președinte al TNL Giurgiu ( Organizația Județeană) și în numele organizației pe care o reprezint, vă expunem punctul nostru de vedere la cele relatate de dl. Dadiloveanu Sorin .

În primul rând, dl. Dadiloveanu Sorin, în toate articolele pe care le-a transmis s-a semnat ca fiind purtătorul de cuvânt al Organizației TNL Giurgiu, funcție pe care nu o deține și nici nu există în Regulamentul TNL.

Datorită faptului că, dl. Dadiloveanu Sorin, în interiorul Organizației TNL Giurgiu cât și în afara acesteia la diversele acțiuni pe care le-am inițiat de-a lungul timpului, a avut o conduită nu tocmai potrivită pentru un membru al PNL, a fost pus in discuție la majoritatea ședințelor de Birou Politic Teritorial cât și propus pentru excluderea sa din funcția de membru BPT al TNL Giurgiu .

Ca un exemplu la cele menționate, atât în timpul campaniei electorale cât și înaintea acesteia, a făcut diferite afirmații negative, chiar jignitoare, la adresa candidatului PNL și  la adresa unor membrii din Biroul Politic Județean, discuții pe care le avea cu membrii altor partide decât cel din care face parte.

Față de cele întamplate în data de 10 decembrie 2014, la Mihăilești, evenimentul menționat de dl. Dadiloveanu Sorin, nu s-a întâmplat așa cum acesta l-a descris, a fost doar un schimb de replici , lucru ce poate fi confirmat și de o parte din tinerii prezenți.

Președinte TNL Giurgiu

Guțu Alin”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here