Au alocat 150.000 de lei, adică un miliard şi jumătate de lei vechi, pentru finanţarea „manifestărilor” destinate sărbătorilor de iarnă. Deşi ştim că asta înseamnă pachete(pungi cu dulciuri, fructe şi suc) pregătite pentru sute de oameni care o să se îmbulzească, la coadă – la pachetele cu pricina, la uşa din spate a Consiliului Judeţean. Bravo, foarte „liberal” gândit…

Apoi, aceiaşi liberali din acelaşi CJ şi „prietenii” lor şi-au votat, în ultima şedinţă ordinară, toate amendamentele privind ajutoarele financiare, dar când a venit vorba despre „Clubul Pensionarilor” Giurgiu, n-au mai fost bani.

Nu, mă scuzaţi! De fapt, vârstnicilor din asociaţia menţionată li s-a transmis clar că tre’ să-şi ia gândul de la ajutorul judeţean, deoarece ar face parte din PSD.

Asta, chiar dacă vicepreşedintele Cristian Marciu i-a invitat pe cei care nu au fost de acord cu propunerea să verifice câţi din Clubul Pensionarilor au vreo treabă cu politica. Vorbim aici despre bătrâni giurgiuveni, oameni buni! Şi chiar dacă ar fi la de alt partid, când cer ajutorul, le întoarcem spatele din acest motiv?

În plus, la propunerea lui Constantin Buduru, li s-a transmis pensionarilor care fac parte din diverse asociaţii că ar trebui să ceară bani doar de la partidul în care cred, dacă au nevoie.

„Nu suntem singura instituţie din Giurgiu care să le dea bani. De ei se ocupă Primăria Giurgiu(…) Vă propun să nu mai dăm de acum bani la nicio asemenea instituţie(…). Mulţi consideră că suntem Ministerul Muncii!”, a exclamat şi şeful CJ, Vasile Mustăţea.

Nu sunteţi nicidecum reprezentantul vreunui minister, ştim asta, dar nici n-ar trebui să pedepsiţi pensionarii, oricât de social-democraţi vi s-au părut a fi. Să nu uitaţi, vin „localele” şi s-ar putea să mai vreţi la conducerea CJ! Sfat prietenesc.

Altfel, tot Vasile Mustăţea a cerut întocmirea unui regulament privind alocarea sprijinelor financiare, pe trimestre, după ce a anunţat că taie fonduri serioase de la acest capitol. Nu prea pricepem: de ce tocmai acum, doar pentru că alegerile au trecut cum au trecut şi d-aia a apărut atâta înverşunare împotriva celor care cer ajutor din banii publici? Că noi credem, însă, aşa: mai bine le dăm lor, decât să-i dăm degeaba.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.