„Pentru că vrea să îi răsplătească pe cei care îi susțin pe astrali chiar din tribune, conducerea Clubului Astra Giurgiu a decis să organizeze la meciul de joi, cu Dinamo Zagreb, o tombolă cu premii.

Cinci suporteri care se vor afla în tribune vor avea șansa să câștige cadouri personalizate cu însemnele Astrei Giurgiu, extragerea fiind programată chiar în pauza meciului, în sistem electronic. Astfel, seriile de bilete vândute vor fi introduse în program. Extragerea se va face electronic și va fi transmisă pe tabelă, iar posesorii seriilor câștigătoare vor fi premiați, în baza tichetelor câștigătoare.

Tombola cu „premii astrale” va continua și la celelalte meciuri găzduite de Arena “Marin Anastasovici”, toți cei care cumpără bilete la meciurile Astrei Giurgiu având șansa să se numere printre câștigători.

Pentru meciul de joi, tichetele au fost puse deja în vânzare, la punctele din Tineretului și din Piața Centrală, dar și online, de pe www.eventbook.ro. Prețurile pornesc de la 15 lei la peluză și continuă cu 25 lei la tribuna a doua, 35 la tribuna a doua acoperită și 45 la tribuna I.

ASTRA este GIURGIU!

Contribuie și tu la victoria echipei tale!

Vino joi pe stadionul Marin Anastasovici, la meciul cu Dinamo Zagreb!”

Comunicat presă Astra Giurgiu

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.