Imediat după turul al doilea al prezidențialelor, pe piața politică din Giurgiu a fost lansat zvonul că mai mulți primari care, urmare a OUG 55, și-au exprimat opțiunea politică pentru Partidul Social Democrat, ar vrea să se întoarcă la partidele de la care au plecat, PNL, în mod special. Mai mult, aceiași „zvonaci” au răspândit informația conform căreia acești primari chiar ar fi făcut un „ocol” pe la sediul PNL, după ce au predat la sediul social-democraților procesele verbale de la secțiile de vot din comunele conduse de ei. Printre aceștia, a fost vehiculat chiar și numele primarului din Prundu, un important bazin electoral, Cătălin Corbea.

Acesta a declarat, pentru giurgiu-net.ro:

„Nu mă voi întoarce niciodată la PNL. Aici, la PSD, am găsit cea mai bună echipă din care am făcut vreodată parte, și care s-a dovedit că a funcționat perfect. În ultimele luni, cel puțin, avem rezultate excelente, nu doar pe plan politic, cât și administrativ. Proiectele pe care atât senatorul Niculae Bădălău, cât și vicepreședintele CJ, Cristian Marciu ni le-au susținut la Ministerul Dezvoltării, încep să prindă contur, astfel că oamenii din comunitățile noastre au decis să dea girul pentru PSD. Rezultatul de la Prundu, cel puțin, de peste 80 de procente în favoarea lui Victor Ponta, demonstrează că locuitorii comunei au înțeles că aceasta este cea mai bună opțiune, și a fost modul lor de a arăta că și echipa din administrație (primar, viceprimar, consilieri) au ales să facă parte dintr-o echipă care, la nevoie, poate sprijini comunitatea. Și noi, la rândul nostru, avem obligația de a respecta opinia comunității, a electoratului, care și-a exprimat votul pro-PSD, și să ne păstrăm linia pe care am pornit”.

De asemenea, Cătălin Corbea mai afirma că, inclusiv din discuțiile pe care le-a avut cu mai mulți colegi și prieteni primari, în special cei din localitățile apropiate, niciunul dintre aceștia nu va face vreo schimbare din punct de vedere politic în perioada următoare, infirmând, în acest fel, zvonurile de destabilizare lansate pe piață de adversarii politici.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.