Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a răspuns, joi, 13 noiembrie, în conferinţă de presă, acuzaţiilor aduse formaţiunii politice pe care o reprezintă de conducerea ACL Giurgiu, într-o emisiune televizată.

În primul rând, şeful social-democraţilor giurgiuveni a criticat dur declaraţiile adversarilor politici, potrivit cărora mărirea pensiilor şi salariilor ar reprezenta „pomeni electorale”.

„Cum să spui că este pomană electorală asigurarea unei pensii decente pentru vârstnici sau reîntregirea salariilor profesorilor, tăiate de cei din PDL care au ocupat acum tot PNL-ul? Au vrut sigla liberalilor, dar sunt acolo tot oamenii lui Băsescu, e PDL-ul mascat. Şi cum să vorbească Vasile Mustăţea de pomeni electorale, în condiţiile în care el se află în neputinţa de a face ceva pentru judeţul acesta. Dacă Iohannis zice că e pus pe lucrul bine făcut, Mustăţea e pus pe distrus”, a spus Niculae Bădălău.

Pentru că în emisiunea televizată respectivă, cei doi co-preşedinţi ai ACL, Vasile Mustăţea şi Gheorghe Ştefan, s-au legat de numele său, preşedintele PSD Giurgiu a reamintit faptul că, în opinia sa, Vasile Mustăţea este „incompetenţa întruchipată”.

„Dacă Mustăţea pierde şefia Consiliului Judeţean, nici paznic la groapa de gunoi nu-l angajează nimeni. Să se gândească foarte bine să-şi dea demisia şi să fie noi alegeri, s-a dovedit că noua majoritate din consiliu nu vrea să lucreze cu el. Şi-a pierdut încrederea celor din Consiliul Judeţean. Noi am sprijinit 68 de proiecte în judeţ, pentru drumuri şi apă-canal, unde e pomana aici? Nu noi i-am luat pe primari, Vasile Mustăţea i-a alungat de lângă el. Lucian Iliescu a făcut cel mai rău cadou giurgiuvenilor, dându-l pe Vasile Mustăţea”, a mai spus Niculae Bădălău.

Şeful PSD Giurgiu a spus şi că, din informaţiile pe care le are, din 17 noiembrie, Mustăţea n-ar mai fi preşedintele PNL Giurgiu şi că ar fi înlocuit chiar de cel pe care l-a dat jos, Lucian Iliescu.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.