„Dacă după turul întâi al alegerilor prezidențiale mai existau oameni care aveau îndoieli că domnul Klaus Iohannis este omul lui Traian Băsescu și continuatorul regimului său, acum lucrurile sunt absolut clare pentru toată lumea.

Odată cu anunțurile de susținere pentru Iohannis venite din partea Elenei Udrea și Monicăi Macovei – reprezentante de marcă ale tuturor relelor care s-au petrecut în timpul regimului Băsescu – toată lumea vede că dacă votează Klaus Iohannis, votează, în realitate, Traian Băsescu și vechiul PDL!

Un vot pentru Klaus Iohannis înseamnă o șansă în plus ca, într-o viitoare echipă guvernamentală sau în funcția de premier, să-i vedem pe aceiași oameni care au distrus România din punct de vedere economic și social: Elena Udrea, Emil Boc, Traian Băsescu, Monica Macovei, Adriean Videanu, Cătălin Predoiu, Anastase, Berceanu și așa mai departe. Ar însemna să ne întoarcem la o perioadă neagră pentru România, o perioadă în care dezbinarea, scandalul, tăierile de salarii și pensii, creșterile absurde de taxe, corupția și abuzul erau litere de lege.

Avem nevoie de un nou început pentru România, în niciun caz de o întoarcere la cei mai nefaști ani din istoria recentă a țării!”.

Gabriela Firea,

Purtătorul de cuvânt  al PSD

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.