A declarat că, dacă în turul II al alegerilor prezidenţiale, nu va ajunge candidatul pe care îl reprezintă, respectiv Elena Udrea, ci Iohannis, îl va vota pe acesta.

De asemenea, a spus şi că, în opinia sa, Klaus Iohannis, da, este un „candidat al dreptei”, dar Udrea, că trebuia să se corecteze, „e reprezentantul cel mai drept al dreptei”. Tocmai de aceea, în mod firesc, preşedintele PMP Giurgiu, deputatul Marin Anton, a fost întrebat, la cea mai recentă conferinţă de presă, ce partid ar alege, dacă PMP-ul n-ar mai exista la un moment dat.

N-a ezitat, ce-i drept, însă răspunsul lui merită „ţinut la arhivă”. Dar, mai întâi, publicat. Ca să ştie toată lumea!

„Dacă proiectul PMP nu va mai exista, eu voi pleca din politică!”, a spus Anton, dar s-a completat la fel de rapid, probabil ca să fie sigur că nu rămâne pe dinafară vreodată: „Eu voi merge după Traian Băsescu întotdeauna(…) Am făcut o gafă când am trecut la PNL”.

De fapt, n-a fost tocmai o „gafă” pentru că, vă reamintim, datorită Alianţei USL aţi ieşit deputat. Pentru că, altfel, din postura de membru al PDL, împotriva căruia Alianţa a reuşit cel mai mare succes electoral la alegerile parlamentare din 2012, ar fi fost… complicat.

Rămâne de văzut, aşadar, dacă vă veţi ţine de cuvânt. Noi nu vom uita!

Cătălina Sfetcu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.