DSC_0103Cine nu are bătrâni, să își cumpere, iar cine îi are, să îi prețuiască așa cum prețuiește o comoară, spune o veche zicală. Și, pentru a o pune în practică, Asociația Clubul Pensionarilor din Giurgiu împreună cu Organizația Județeană a Pensionarilor Social Democrați au oferit, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, o zi minunată membrilor lor, chiar dacă petrecerea a avut loc la câteva zile după aniversarea propriu-zisă.

La petrecerea care a avut loc la Cantina de Ajutor Social, circa o sută de persoane de vârsta a treia au primit ca oaspeți și „generația ceva mai tânără”: senatorul social-democrat Niculae Bădălău, președintele organizației județene a PSD, vicepreședintele CJ, Cristian Marciu, primarul municipiului, Nicolae Barbu, deputatul Florian Nicolae și președintele Consiliului Local al Seniorilor, Victor Boiangiu.

DSC_0127„Sunteți cei de la care avem în permanență de învățat, și cel mai mult din punctul de vedere al simțului civic. Dumneavoastră, pensionarii, sunteți cei care, la fiecare tur de scrutin, ieșiți la vot, sperând, de fiecare dată, că alegerea făcută va aduce un dram de mai bine în viața dumneavoastră. De aceea, vă spun acum că mă bazez în continuare pe dumneavoastră, să ne sprijiniți pentru a-l trimite la Cotroceni pe cel care a îndreptat, în doi ani de zile, tot răul făcut de Traian Băsescu și de clica lui. Și aici mă refer la premierul nostru, Victor Ponta. Sunt sigur că sunteți de acord cu mine că trebuie să sprijinim un om care a demonstrat că are respect față de vârstnici”, a declarat senatorul Niculae Bădălău.

DSC_0235„Vă doresc un singur lucru: sănătate, pentru că astfel veți putea ajunge să ne mai învățați ani mulți de acum înainte, iar noi, cei din generația mea sau chiar mai tineri, avem nevoie de sfaturile dumneavoastră”, a spus și primarul municipiului, Nicolae Barbu.

La evenimentul găzduit de pensionarii giurgiuveni, mai mulți „tineri” de vârsta a treia au primit diplome de onoare, iar sărbătoarea și buna-dispoziție au fost cuvintele de ordine ale după-amiezei de sâmbătă, 4 octombrie.

Oana CĂLIn

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.