Data de 1 octombrie este declarată, de către ONU, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. În fiecare an, la această dată, Asociația Pensionarilor din Județul Giurgiu a organizat, pentru membrii săi, o mică petrecere la care oameni de vârsta a treia au socializat și, de cele mai multe ori, au uitat pentru câteva ore de necazurile zilnice.

Anul acesta, Asociația a solicitat, încă din data de 25 august, un sprijin financiar din partea Consiliului Județean, în valoare de 12.000 de lei, dar, din păcate, nici până acum nu au primit niciun răspuns din partea conducerii CJ. În aceste condiții, se pare că vorba „cine nu are bătrâni, să își cumpere, iar cine are, să îi prețuiască”, nu are nicio valoare pentru Vasile Mustățea, care a refuzat vehement chiar să pună în discuție în comisiile de specialitate cererea Asociației Pensionarilor.

„Cei patru mii de membri dezaprobă complet modul de tratament din partea președintelui Consiliului Județean”, a precizat Florea Cornea, președintele Asociației.

Cu toate acestea, pensionarii vor avea parte de o petrecere surpriză din partea asociației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.