Peste 1.800 de giurgiuveni au mers, sâmbătă, 20 septembrie, la Arena Naţională, pentru a participa la lansarea oficială a candidaturii liderului PSD, premierul Victor Ponta, la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Vorbim despre membri social-democraţi şi simpatizanţi din municipiu şi din judeţ, însoţiţi de liderii lor.

După eveniment, preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău. ne-a declarat: „A fost, într-adevăr, o demonstraţie de forţă pe care numai un partid puternic poate să o arate. Este forţa dată de unitatea unui număr mare de membri sau susţinători. 70.000 de oameni au venit la Arena Naţională să-l susţină pe Victor Ponta pentru că este alegerea cea mai bună pentru România. După 10 ani de Traian Băsescu, România are nevoie de o purificare de tot ce-a fost rău. Singura şansă a României este un preşedinte care nu a avut nicio legătură cu regimul opresiv de până acum. Un preşedinte tânăr şi energic, aşa cum însuşi maestrul Radu Beligan spunea. Iar dintre toţi candidaţii, Victor Ponta este singurul care n-are nicio legătură cu Băsescu. Acesta este mesajul nostru pentru români, acesta este motivul pentru care Victor Ponta va fi următorul preşedinte al ţării”.badalau-

De asemenea, liderul PSD Giurgiu a precizat, legat de unele afirmaţii potrivit cărora unii oameni ar fi fost plătiţi sau duşi cu forţa, că nu este nimic mai fals. „N-am putut să îi luăm pe toţi cei care ar fi vrut să vină, pentru că fiecare judeţ a avut alocat un număr limitat de locuri”, a zis Niculae Bădălău.

Şi preşedintele organizaţiei municipale a PSD Giurgiu, primarul Nicolae Barbu, şi-a exprimat opinia legat de evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta la Preşedinţie.Barbu-Nicolae-primar

„Întâlnirea de sâmbătă, de pe Arena Naţională, a fost o întâlnire populară pentru un preşedinte al tuturor românilor”, a spus Nicolae Barbu, exprimându-şi, totodată, speranţa că, după alegerile din noiembrie, românii vor avea, în sfârşit, parte de un preşedinte care să le apere interese, iar oamenii să constituie o prioritate pentru instituţia pe care Victor Ponta o va conduce.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.