brezoi-2O Fata Morgana timp de ceva timp, inițiativa demarată cu luni în urmă, Incubatorul de Afaceri Giurgiu pare că începe să prindă contur.

George Brezoi, șeful Departamentului pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism din cadrul Ministerului Muncii, anunța, în cadrul conferinței județene a Partidului Conservator că inițiativa cu pricina este la un pas de a deveni realitate.

„Incubatorul acesta de afaceri este o clădire, situată în imediata apropiere a Primăriei Municipiului Giurgiu, dotată cu spații atât pentru birouri, cât și pentru producție – acolo unde este nevoie. Ce face propriu-zis acest Incubator? Cel care are o idee de afacere vine, beneficiază de spații, de dotări, poate primi o finanțare nerambursabilă de până la 20.000 de lei, primește consultanță și sprijin pentru accesarea altor programe de finanțare. Efectiv, ajuți o firmă să crească! După trei ani – cât îi „incubăm” noi – întreprinzătorii pot intra pe piața liberă!”, a afirmat George Brezoi.

Pentru funcționarea acestui Incubator de Afaceri, până la sfârșitul acestei luni se vor vira 966.000 de lei, ceea ce reprezintă alocațiile financiare nerambursabile.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.