DSCF1229După „Ziua Porților Deschise”, prilejuită de re-inaugurarea Colegiului Național „Ion Majorescu”, de sâmbătă, 13 septembrie, a venit rândul primului clopoțel în „casă nouă” la Majorescu.

Cei aproximativ o mie de elevi au participat luni, 15 septembrie, la festivitățile de deschidere a noului an școlar, eveniment la care au fost prezente și oficialități ale orașului: primarul municipiului, Nicolae Barbu, viceprimarul Alexandru Vladu, inspectorul general școlar Gigi Oprișan, precum și reprezentanți ai consiliului local. Alături de aceștia a fost prezent și „directorul pe viață”, cum a fost numit de edilul municipiului: profesorul Ion Dincă, liderul Asociației „Pro Majorescu”.DSCF1219

„Avem o clădire nouă, cu mobilier nou, care poate vă vor da un avânt mai mare în a învăța. Până la urmă, aceasta vă este menirea, să veniți la școală, să învățați. Sunteți elevii celei mai renumite instituții de învățământ, ceea ce vă obligă mai mult”, a afirmat, în cuvântul său de deschidere, directorul Colegiului, Mirela Delea.

Cei peste o mie de elevi vor învăța în clădirea nou-construită (în care vor învăța elevii din ciclul gimnazial) și în clădirea renovată a Liceului, pentru elevii din clasele IX – XII.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.