gavrilaL-au obosit, l-au îmbolnăvit şi l-au folosit „fără milă”, bazându-se pe ambiţia lui nativă şi carismatico-naivă(nicio jignire!), în fiecare campanie electorală!

L-au aruncat în faţă, ori de câte ori nu era nevoie de mai mult decât este el. Pentru că, atunci când e mai greu, gura să se audă şi tupeul şi „mâncaţi-le micii, beţi-le berea şi votaţi cu PNL!”. Era sufletul petrecerii. Era. Amin!

Două mandate, consecutiv, de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, în cazul lui Dumitru Gavrilă, reprezintă chiar un record pentru un Giurgiu imprevizibil. De ce să insistăm? De dragul lui şi din respect? Politica nu cunoaşte noţiunile. Iar Vasile Mustăţea, deşi aşa-declarat liberal încruntat când vorbeşte despre imoralitate, se pare că nici atât.

Dar omul nostru, Gavrilă adică, a obosit şi el. Şi, pe la colţuri, îşi cam arată colţii. În mod firesc, am face-o cu toţii în condiţii similare.

Şi-apoi, tre’ să ţinem cont de interesul majorităţii(de ce declarati cu încăpăţânare că Ordonanţa n-are rost, numai Dumnezeu ştie!), parcă aud justificarea.

Aud, aşa, o declaraţie venită din gâtlejul unui om care( contrar spuselor subordonatului de la municipiu, viceprimar şi om de calibru) nu consideră că e dictatură decât în curtea altuia. Altfel, să fim cinstiţi, cei care lucrează cu ‘mnealui ştiu: dau orice pentru mine! Chiar şi pe loialul Gavrilă îl dau dracu’, cu calităţile lui cu tot.

Că i se clatină scaunul de vicepreşedinte al CJ, e destul de veche treaba, dar acum e din ce în ce mai clar, spun surse din interior. Păi, acum, pe bune, nu poţi susţine la nesfârşit un om loial, când ai nevoie disperată de străini!

Aşa se face „politica” la un PNL Giurgiu pe care parcă nu-l mai recunoaştem, iar Titi Gavrilă, cu respect pentru munca sa, se va retrage, se pare, să îşi crească nepoţii, mai repede decât credea. Că n-are de ales.

Asta va face! Cât priveşte noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, revenim cu amănunte!

Cătălina Sfetcu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.