udrea4(patru), stai jos!

Că românilor le plac personajele- inclusiv cele politice- populare, dansatoare, cântăreţe, mopiste, croitorese, ea a învăţat asta, cu siguranţă, de la susţinătorul său, Traian.

Că românii au nevoie de personaje serioase, cu prestanţă, cu bun simţ şi minte ascuţită, mai ales cele politice, parcă tot mai puţini pricep. Şi, ca o presă bolnavă de „cancaniadă”, o parte a clasei politice dă poporului, cu nemiluita, ce vrea şi nu ce-i trebuie.

Elena Udrea a cântat! Recent, la o emisiune de divertisment a unei televiziuni naţionale. Am văzut ştirea la o altă televiziune şi, recunosc, m-am oprit din activitate ca să o ascult. Da, e frumuşică, aşa, blondă, acolo, în faţa microfonului. Automat, mi-am amintit de faimosul „Happy Birthday, Mr. President”, scuturându-mă, însă, la auzul distonărilor candidatei la funcţia de şef al statului.

Cu garanţia că recunosc o voce bună, mă gândesc că, dacă la ţinut, cu înţelepciune şi profunzime, frâiele unei ţări întregi nu s-o pricepe, totuşi, să sperăm că nici nu ne cântă, la căpătâi, prohodul. „Veşnica pomeniiireee, veeeeşnica looor pomeeniiire!”. Doamne, apără-ne!

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.