vremeaSpecialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie au realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 25 august – 7 septembrie, pentru toate regiunile din ţară, potrivit mediafax.ro.

Astfel, în următoarele 2 săptămâni, în regiunea Muntenia, regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de normele climatologice ale perioadei.

Vor exista uşoare variaţii ale temperaturii aerului în special în prima săptămână, când media maximelor va avea valori de la 26-28 de grade, până la aproximativ 31 de grade care se vor înregistra în jurul datei de 27 august.

În a doua săptămână, media valorilor diurne va fi de 27-28 de grade, iar spre sfârşitul intervalului se anticipează o scădere uşoară a temperaturii aerului până spre 25 de grade.

Temperaturile minime vor avea uşoare variaţii pe parcursul intervalului, dar media valorilor nocturne se va situa, în general, în jurul a 15 grade.

Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi uşor mai ridicată în jurul datei de 28 august şi după data de 2 septembrie, iar în rest se va menţine scăzută.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.